Spydeberg Gjenbruksmiljø

I Stasjonsgata 15 i Spydeberg finner vi Spydeberg Gjenbruksmiljø. Det er en bruktbutikk der overskuddet går til menighetens ungdomsarbeid.

Spydeberg Gjenbruksmiljø

 

De tre menighetsrådene i Spydeberg startet i oktober 2003 opp med brukthandel. Overskuddet fra butikken går i sin helhet til menighetens ungdomsarbeid. Alt arbeid gjøres på dugnad, og i alt er det i overkant av 30 personer som skifter på å stå i butikken. Vareutvalget er stort: bøker, serviser, møbler, lamper, leker og det en ellers kan ha bruk for i et hjem. Butikken er bra besøkt, og også folk som bor utenfor Spydeberg kommer jevnlig for å handle. 

I tillegg til gjenbruk, er det alltid kaffe og vafler å få kjøpt - og det er ferskvare! Billig og godt. Det er et par bord en kan sette seg ned ved, og mens en nyter kaffen kan en jo la blikket gli over hyllene og blinke ut sitt neste kupp. Eller slå av en prat med den trivelige betjeningen! Eller begge deler!

Gjenbruksbutikken tar imot det meste, men har ikke kapasitet til å ta imot klær. Gammelt, utrangert datautstyr er heller ikke så interessant. For større ting er det nok en fordel at en avtaler på forhånd.

 

 

Adresse Stasjonsgata 15, Spydeberg
Vis større kart
Telefon 977 13 170
Åpent Man-fre: 10-16
Lør: 11-14

 

Nyheter
Kirkekontoret for Indre Østfold, som ligger i Askim, er stengt for publikum. Du bes ta kontakt på telefon 69681440 eller e-post postmottak@iokf.no.
Les mer
Vi trenger nye medarbeidere
Har du lyst til å bidra i Spydeberg gjenbruksmiljø? Stikk innom butikken eller kontakt Grethe Harstad på 952 91 881 for mer informasjon.
Ny uke med nye muligheter til å finne noe du leter etter.
Har du lyst til å gjøre en innsats i butikken?
Vi har alltid behov for hjelpende hender, og vi trenger både vikarer og faste medarbeidere som kan ta en ukentlig vakt. Stikk innom eller ring hvis du vil vite mer.
Vi har nå fått nye hjemmesider!
På disse sidene vil du finne informasjon om produkter vi selger, åpningstider og annen nyttig informasjon om gjenbruksbutikken.